Bouwbiologie helpt. Óók in Nederland.

Bouwbiologie helpt. Óók in Nederland.

Bouwbiologie, ook wel woonbiologie genoemd, is o.a. gericht op het zoeken, lokaliseren, en indammen van straling door elektrische wisselvelden, geopathische belastingen, schimmelvorming en nog meer bronnen van gezondheidsproblemen. Gezondheidsproblemen vinden niet altijd hun oorzaak in de mens, maar soms in het huis waar hij woont . . .

Veel medische klachten worden deels veroorzaakt door de installatie in het huis waar we wonen, of in het gebouw waar we werken, op school zitten, etc. De aanwezigheid van hoogfrequente signalen die gebruikt word door onze mobieltjes, tablets, enzovoort veroorzaakt bij een aantal mensen aanhoudende klachten. Vaak is het langzaam ontstaan, en brengen we het daardoor meestal niet in verband met de aanwezigheid van alle signalen die door ons huis heen gaan. Daardoor is het soms mogelijk dat we de oorzaak van onze klachten maar niet kunnen vinden.

Bouwbiologie helpt.

Bouwbiologie is een vakgebied dat vooral in Duitsland veel word toegepast. Gecertificeerde meetkundigen bezoeken de cliënt, verrichten metingen in vooral het slaapkamergebied – daar waar men een derde van zijn leven doorbrengt – om te kunnen vaststellen waar de grootste problemen van straling door worden veroorzaakt en vooral wat men ertegen kan doen. Dat kan de elektrische installatie zijn, een bed waarin het matras of de constructie zoveel staal bevat dat het de patiënt letterlijk onder spanning zet, natuurlijk niet de 230 V die we op het net hebben, maar toch een fractie daarvan. Vaak een overdaad van draadloze communicatieapparatuur, en de optelsom van alle signalen die daar tegenwoordig omheen hangen. Afhankelijk van de uitkomst kan de cliënt zelf bepalen welke maatregelen hij neemt. De meeste cliënten merken al gauw de resultaten, soms al binnen enkele dagen!

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend meer informatie. Wij zijn opgeleid aan de Paul-Schmidt-Akademie in Lennestadt, Sauerland, een vooraanstaand instituut op het gebied van bouwbiologie en bioresonantie. De therapeuten van dit instituut zijn vertegenwoordigd in meer dan 40 landen. Óók in Nederland.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *