Bouwbiologie helpt. Óók in Nederland.

Bouwbiologie helpt. Óók in Nederland.

Bouwbiologie, ook wel woonbiologie genoemd, is o.a. gericht op het zoeken, lokaliseren, en indammen van straling door elektrische wisselvelden, geopathische belastingen, schimmelvorming en nog meer bronnen van gezondheidsproblemen. Want gezondheidsproblemen vinden niet altijd hun oorzaak in de mens, maar soms in het huis waar hij woont . . .

Veel medische klachten worden deels veroorzaakt door de installatie in het huis waar we wonen, of in het gebouw waar we werken, op school zitten, etc. De aanwezigheid van hoogfrequente signalen die gebruikt word door onze mobieltjes, tablets, enzovoort veroorzaakt bij een groeiend aantal mensen aanhoudende klachten. Vaak is het langzaam ontstaan, en daardoor brengen we het niet altijd direct in verband met de aanwezigheid van alle apparatuur die we tegenwoordig om ons heen hebben. Daardoor is het soms mogelijk dat we de oorzaak van onze klachten maar niet kunnen vinden.

Bouwbiologie helpt.

Bouwbiologie is een vakgebied dat zich met name in Duitsland al langere tijd ontwikkelt. Gecertificeerde meetkundigen bezoeken de cliënt, verrichten ter plekke metingen (vooral in het slaapkamergebied, daar waar men 1/3 van zijn leven doorbrengt), om te kunnen vaststellen waar de grootste bronnen van straling zich bevinden, welke bronnen dat zijn en vooral wat men ertegen kan doen. Zulke bronnen kunnen bijvoorbeeld de elektrische installatie zijn, waarbij een bed of het matras dan zoveel staal bevat dat het de netspanning gedeeltelijk overneemt en de patiënt min of meer letterlijk onder spanning zet, natuurlijk niet de volle  230 V die we op het net hebben, maar toch een fractie daarvan. Oplaadadapters, vaak naast het bed om de mobiele telefoon weer op te laden, vaak een overdaad van draadloze communicatieapparatuur, en de optelsom van alle signalen die daar tegenwoordig omheen hangen, dragen allemaal in ruime mate bij aan een slaapomgeving waar we niet zo rustig liggen als we eigenlijk denken. Alleen, je ziet het niet, je voelt het niet, je ruikt het niet. En zo hebben we allemaal handige elektronische (communicatie)middelen in ons huis gehaald, vaak onbewust van de bijverschijnselen. Maar ook zogenoemde geopathische belastingen kunnen de gezondheid schaden.

Afhankelijk van de uitkomst kan de cliënt zelf bepalen welke maatregelen hij neemt. De meeste cliënten merken al gauw de resultaten, soms al binnen enkele dagen!

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend meer informatie. Wij zijn opgeleid aan de Paul-Schmidt-Akademie in Lennestadt, Sauerland, een vooraanstaand instituut op het gebied van bouwbiologie en bioresonantie. De therapeuten van dit instituut zijn vertegenwoordigd in meer dan 40 landen. Óók in Nederland.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *