De Duplex IV Professional

De Duplex IV Professional

In het najaar van 2017 werd in Duitsland de Duplex IV Professional geïntroduceerd. Dit is een Bioveldvormer die ingericht kan worden om de gezondheidsbelastingen, die aanwezig zijn bij een compleet gezin (of woongroep) te harmoniseren. Na het testen van de gezinsleden op de eventueel aanwezige belastingen, worden de gerelateerde bioresonantiewaarden met behulp van de Rayocomp PS 1000 of Rayocomp PS 10 bioresonantieapparatuur op deze bioveldvormer overgebracht. Het effect kan wel worden vergeleken met een verduisteringssysteem, zoals gordijnen of lamellen; De warmte en het licht dat de zon produceert word niet verminderd, maar de verduistering kan het onaangename teveel aan licht of warmte in uw kamer afschermen.

Daar de belastingen van de individuele gezinsleden in de tijd kunnen veranderen, (en er natuurlijk soms ook familieleden kunnen bijkomen) is het mogelijk om aan de hand van een ​​nieuwe meting eventueel (nieuwe) resonantiewaarden toe te voegen aan de Duplex IV Professional. Daardoor kan de Duplex IV Professional steeds worden aangepast aan de huidige behoeften, waardoor het een perfecte investering in de gezondheid van het gezin is!

Let op; de Duplex IV  en de Duplex IV Professional zijn niet hetzelfde! De Duplex IV bestaat al langer en is via verschillende leveranciers verkrijgbaar. Deze is echter niet programmeerbaar. De Duplex IV Professional wordt uitsluitend geleverd door bouwbiologie-meettechnici met aanvullende training in Bioresonantie volgens Paul Schmidt. Uiterlijk is de Duplex IV Professional herkenbaar aan het aansluitcontact (rechts op de foto) om de individuele frequenties over te dragen aan het apparaat. (zie foto hiernaast).

Het testen van de meetwaarden uit de bouwbiologie en de overdracht van de gevonden resonantiewaarden op de Duplex IV Professional word uitsluitend uitgevoerd door de meetkundigen van de bouwbiologie die getraind zijn in de Paul Schmidt Akademie te Lennestadt. Om deze reden kan een Duplex IV Professional dan ook alleen door deze specialisten worden geleverd. Het Rayonex Therapie- en Counselingcentrum in Lennestadt geeft u graag advies over de Duplex IV Professional, telefonisch bereikbaar onder nummer 0049 2721 600630. Op de website van Rayonex is tevens een recent overzicht met contactpersonen voor een Duplex IV Professional vinden.

Maar natuurlijk is er ook een contactpersoon in uw regio. Vul vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.