Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij doen onderzoek naar factoren die van invloed kunnen zijn op een neutraal dan wel stress veroorzakend of ziekmakend leefklimaat. Dit kunnen invloeden van binnen en buiten het gebouw, en ook het gebouw zelf zijn.

We gebruiken geavanceerde meetapparatuur en maken deel uit van een netwerk van collega’s in binnen- en buitenland. Menig cliënt is verbaasd over de resultaten. “Jammer dat ik dát niet eerder heb geweten”…..

Wij zijn opgeleid aan de Paul-Schmidt-Academie in Lennestadt, Sauerland, en we werken samen met therapeuten in meer dan 40 landen. Gestationeerd in de omgeving van Amsterdam, bezoeken wij cliënten door heel Nederland, zelfs over de grens. We gebruiken  specialistische meetapparatuur, sturen indien nodig proefjes op aan het laboratorium, bespreken de resultaten met de cliënt die vervolgens zelf bepaalt welke maatregelen hij wil nemen. De resultaten zijn vaak verbluffend.

Of de oorzaak nu elektrotechnisch is, veroorzaakt door wateraders of geologische breuklijnen, globaalnetwerken, schimmel, tapijten, verlichting; Er zijn veel oplossingen mogelijk. Men moet alleen weten wat aangepakt moet worden. en daarvoor hebben bouwbiologen een scala van apparatuur tot hun beschikking. En kennis. En ervaring.

Wie zijn wij? Wij zijn Rudi en Naomi van der Moolen, getrouwd in 1981 en sinds vele jaren bezig met Bioresonantie en Bouwbiologie. Naomi heeft door middel van bioresonantietherapie en andere methoden al veel cliënten kunnen helpen. Bioresonantie is een verbluffend effectieve manier om oorzaken van gezondheidsklachten te vinden en dus therapiën voor te stellen die echt helpen. Rudi kwam door de opgedane ervaring in aanraking met het vak Bouwbiologie, en heeft inmiddels ook al een aantal aanvullende opleidingen in Duitsland gehad. De combinatie van Bioresonantie én Bouwbiologie is bijzonder effectief gebleken, het een vult het ander goed aan. Wijzelf, en vele cliënten met ons zijn ontzettend enthousiast over de resultaten.

En we hopen dat u dat binnenkort ook bent….

De bouwbioloog helpt. De bioresonantietherapeute ook. En we komen dichter bij uw woonplaats dan u denkt.

Meer weten? Stuur dan een vrijblijvende verzoek via ons contactformulier.

Prettig kennis te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *